U kunt ons ook vinden op:

Onze sponsors

Vraag en aanbod

Vraag en aanbod voor alles spullen die met paarden te doen hebben.

Dit is de plek om aan te geven wat je te koop hebt, waar je naar op zoek bent en wat er verloren of gevonden is.

Beschrijf de artikelen zo goed mogelijk, vermeld: merk, kleur, maat, conditie, (vraag)prijs en email adres of telefoon nummer waar je te bereiken bent. Geef ook in dit forum aan of een artikel verkocht (of gevonden) is.


Hoe werkt dit forum:

Bij het eerste bezoek dien je je aan te melden. Dit doe je door op de optie “registreren” te klikken. Hierna vul je je email adres, scherm naam (geen rare namen) en wachtwoord in. Je krijgt nu een email gestuurd met een link om de aanmelding te bevestigen.

Na de aanmelding kun je onder het kopje “profiel” je account verder beheren (wachtwoord aanpassen, of je een email krijgt als iemand op een bericht reageert, etc. Mocht er in je berichten een uur tijdverschil te zien zijn, zet dan hier de tijd op GMT + 1).

Klik nu op een hoofdstuk als Te Koop -> Kleding. Je kunt nu alle items zien, of er één aan toe voegen.De kleine lettertjes

Dit vraag en aanbod forum is voor de gasten van het Ruitersportcentrum BAAK.

Ruitersportcentrum BAAK is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit forum. Plaatsing van artikelen gebeurt geheel op eigen risico en verantwoording. Ruitersportcentrum BAAK behoudt zich het recht voor onjuiste en/of niet ter zake doende artikelen zonder opgaaf van redenen te verwijderen. Verkochte en gevonden artikelen zullen op den duur ook uit dit forum worden verwijderd.