U kunt ons ook vinden op:

Onze sponsors

Kinderfeestjes!!!!

Ben je jarig? En wil je een origineel kinderfeestje geven? Dan ben je bij Ruitersport Centrum Zutphen aan het juiste adres!


Wat ga je allemaal doen?


Met z’n tweetjes of alleen krijgen jullie een pony te verzorgen. Deze mag je een half uur poetsen en vertroetelen. Als de pony’s schoon zijn, worden ze opgezadeld. Jullie krijgen allemaal een cap op en gaan vervolgens op de pony, die je daarvóór verzorgd hebt, rijden. Het rijden is ook een half uur, dus dat betekent dat als je met z’n tweetjes één pony hebt, je een kwartier erop mag rijden. Als je een pony voor jezelf hebt, mag je een half uur rijden. Tijdens de rijles ga je stappen en leer je hoe je moet sturen en stoppen. Als je durft, mag je ook draven!

Uiteraard is alles onder deskundige begeleiding.


Na het pony rijden kunnen jullie eventueel naar de kantine (of met mooi weer naar het terras)

om wat te drinken. Eventueel kan er ook wat te eten bijbesteld worden.

De jarige krijgt ook nog een leuk cadeautje!


Het minimale aantal deelnemers is 4, het maximale 12.


De kosten voor dit onvergetelijke kinderfeestje zijn als volgt:


Wil je na het rijden nog even gezellig na kletsen en een hapje eten? Dat is ook mogelijk bij ons. Voor € 4,50 pp serveren wij patat met een kroket of frikadel, ranja en een ijsje! Je kunt ook kiezen uit pannenkoeken. Geef dit dan wel van te voren even aan!


Lijkt het je wat?

Bel dan Ruitersport Centrum Zutphen op  06-51088218 of stuur een mailtje naar info@manegezutphen.nl voor meer informatie of om een kinderfeestje te boeken.


Tot 1 dag voor het feestje kunt u het definitieve aantal kinderen doorgeven. Daarna brengen we het gereserveerde aantal in rekening. Pinnen is helaas nog niet mogelijk bij ons!