U kunt ons ook vinden op:

Onze sponsors

Dit jaar organiseren we uiteraard weer een aantal trainingsweken/ponykampen met slapen op onze manege! Om te inventariseren wanneer iedereen kan en om teleurstellingen te voorkomen verzoeken we jullie (als dat kan) eventueel meerdere weken aan te geven. Aan de hand van de aanmeldingen kunnen we dan de groepen gaan samenstellen. Er is geen minimum leeftijd aan verbonden dus ook geschikt voor de jongere kinderen die wel een weekje zonder ouders durven!


Jullie slapen op de manege in onze gezellige ponykamp accommodatie. Aan de hand van het nivo van de groep zal het leuke afwisselende programma

worden samengesteld. Dagelijks wordt er 1 tot 2 x gereden. Alles komt aan bod zoals dresuur, springen, cross, voltige, paardenvoetbal en grondwerk.

Er worden weer gastlessen gegeven en super leuke en leerzame workshops! Dit alles wordt afgewisseld met leuke ponykamp aktiviteiten en naast de ritten over de galopbaan wellicht dit jaar ook nog een rondje naar buiten als het niveau het toestaat. Uiteraard gaan we ook nog een keer zwemmen als het weer mee werkt en organiseren we een barbecue met bonte avond.


Wat neem je mee? Zelf neem je een onderlaken, slaapzak of dekbed en een kussen mee. Naast je paardrijkleding en bodyprotector neem je ook regen-, zwem- en normale kleding mee. De weken lopen van zondag avond brengen (na het eten) tussen 19 en 20 uur tot zaterdag ochtend ophalen tussen 9.00 en 10.00 uur.  


De kosten voor de trainingsweek:


Wanneer je je eigen paard van buitenaf mee wilt nemen zullen we in de loop naar de vakantie toe moeten kijken of we daar plaats voor hebben. Geef je dan wel alvast op zodat je wel een plaats in de groep hebt!


Bij inschrijving dient er een aanbetaling te worden gedaan van € 100,-- op rekening NL37RABO 035.71.61.246 ten name van RC Zutphen onder vermelding van naam deelnemer en bijschrift: trainingsweek 2015. Bij afmelding uwerzijds vindt er geen terugbetaling plaats. Het restant dient te worden betaald uiterlijk voor 1 juli 2015.


Door ons wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard ten opzichte van enig ongeval tijdens het verblijf hier. Gebruikt uw zoon/dochter speciale medicijnen of heeft hij/zij last van heimwee of zijn er andere dingen die we moeten weten? Geef het door svp! De trainingsweek is inclusief eten en drinken, maar een klein beetje zakgeld voor een extra snoepje of ijsje is wel handig!


Wil je meedoen: vul dan onderstaand formulier in, of vul het formulier in dat bij de inschrijfbalie te verkrijgen is.


Als het mogelijk is, graag meerdere weken kiezen, dit geeft ons de gelegenheid de weken optimaal in te delen. U hoort dan zo snel mogelijk in welke week uw kind is ingedeeld.

Svp ook aangeven wanneer kinderen bij elkaar in dezelfde week willen.


Wees snel, want op=op!

Ruiter met manege pony/paard

€ 350,--

Ruiter met pension/fulltime lease pony/paard

€ 300,--

Ruiter met parttime lease pony/paard

€ 325,--

Inschrijven Trainingsweken 2015

Ouder/verzorger (naam)

Deelnemer (voor, achternaam)

Leeftijd deelnemer

Lesdag/uur

12 juli - 18 juli

19 juli - 25 juli

26 juli - 1 augustus

2 augustus - 8 augustus

9 augustus - 15 augustus

16 augustus - 22 augustus

Graag één of meer  weken selecteren waarop uw kind beschikbaar is.

Wij laten zo snel mogelijk weten op welke week hij/zij ingedeeld is.

Ik ga akkoord met de voorwaarden

zoals bovenstaand omschreven

(Hierna  controle getal ingeven)

Speciale zaken die wij moeten weten over uw kind?

(Medicijnen, heimwee, dieet etc).

Trainingsweken/Ponykamp 2015

De ponykamp / trainingsweken accommodatie met slapen:

slaapzaal, zit- (TV) kamer, en eet ruimte.