U kunt ons ook vinden op:

Onze sponsors

Pony dagkamp weken 2014

Robin Porte heeft een leuk stukje geschreven over het


Pony dag kamp bij Manege Zutphen.


Graag wil ik wat vertellen over de top week die ik heb gehad bij Manege Zutphen.

Van maandag 28 juli tot en met vrijdag 1 augustus ben ik samen met Indy, Britt, Ilse, Isis, Isabel, Jasmijn en Rebecca op pony dag kamp geweest.


We hebben zoveel gedaan, dat ik vast iets ga vergeten. We gingen iedere dag rijden en kregen les van Lonneke of Kirsten. We hebben voltige gedaan op Diskette. Dat vond ik echt heel leuk en Diskette was ook heel fijn en braaf tijdens de voltige. Ook hebben we “Pimp je Pony” gedaan, Indy en ik met Bonnie. De springles was spannend, en heel erg leuk. Verder zijn we nog wezen zwemmen, hebben we spelletjes gedaan en hebben we geluncht in de super gave nieuwe pony kamp ruimte (met pannenkoeken!). Iedere dag gingen we de paarden en pony’s uit de wei halen en we hebben heel veel gepoetst en geknuffeld.


Het was super gezellig met Lonneke, Kirsten en Daphne. Ik heb veel geleerd en gedaan. Het was erg leuk om een week lang de hele dag tussen de paarden en pony’s te zijn. Ik kan niet wachten tot volgend jaar zomer en ik hoop dat ik dan weer op pony kamp mag.


Groetjes Robin

Robin

Isis

In de zomervakantie van 2014 hebben we weer een aantal pony dagkamp weken georganiseerd, deze keer voor het eerst in onze nieuwe locatie van Ruitersportcentrum Zutphen, aan de Lansinkweg 3.


De pony dagkampen zijn bedoeld voor de jongste ruiters, die nog niet toe zijn aan de langere trainings weken met overnachting in het Ruitersport centrum.


Bij het pony dagkamp worden de kinderen van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur verwacht en gaan zij om 16.00 uur weer naar huis.


Heb je er wel heel veel zin in om een week lang heerlijk aan de gang te gaan met onze lieve pony’s en paarden? Schrijf je dan in voor één van de ponydagkamp weken in juli of augustus.


Een week iedere dag rijden, knuffelen, poetsen, wassen en spelletjes doen met de pony's,

is ideaal voor de beginnende en half gevorderde ruiters. Na zo'n week zullen de ouders zien dat het kind veel makkelijker is geworden in de omgang met paarden en pony's. En dit heeft weer een positief effect op de verdere ontwikkeling in de rijlessen.


De kosten voor een week zijn dit jaar € 220,-- per kind.

De week is inclusief paardrijden, drinken, snoepje, ijsje, lunch en een “diploma”!


Tijdens de week rijden de kinderen dagelijks, afhankelijk van het niveau van de groep. Eventueel oefenen we ook een keer springen. Wat er ook allemaal bij hoort is: poetsen, pony's wassen, losgooien, spelletjes met en zonder pony, grondwerk met paarden, punk pony's maken, leren invlechten en met mooi weer ook nog een middag zwemmen, zonder pony's!


Hier komt een foto impressie van het eerste pony dag kamp

van maandag 28 juli tot en met vrijdag 1 augustus 2014

Hier komt een foto impressie van het tweede pony dag kamp

van maandag 25 augustus tot en met vrijdag 29 augustus 2014.

Binky laat alle drukte maar

over zich heen komen!

Willen jullie kijken naar de WK dressuur?

En daar zaten ze al voor de TV

met een bord op schoot!

Pimp je Pony en frietjes eten.

Sangria weekend voor volwassenen……. Als afsluiting van de vakantie weken.

29 - 31 augustus 2014.

Aangestoken door het enthousiasme van de kinderen, gaven de volwassenen de wens te kennen ook een weekend op “Pony kamp” te willen komen. Zo werd er een “sangria weekend” (met twee nachten slapen) georganiseerd voor volwassen pension-, lease-, en les klanten,

als afsluiting van de vakantie periode.

Een verdiende lunch na de 1 ½ uur durende buiten rit bij Manege Belvedere in Nunspeet.

Galopperen met je partner.

Geïnspireerd door de video van Joanna Rohrback over ruiter fitness, komt hier de vrolijke parodie van manege Zutphen, gedurende het sangria weekend. Inclusief een paar bloopers.