U kunt ons ook vinden op:

Onze sponsors

Pony week dag kampen 2014

In de zomervakantie van 2014 houden we weer ponydagkamp weken! Omdat het aantal leskinderen enorm gegroeid is het afgelopen jaar, hebben we besloten om een aantal weken ponydagkamp te organiseren op de nieuwe locatie van Ruitersport Centrum Zutphen! Om te voorkomen dat  jullie misschien net in bepaalde weken op vakantie zijn, kunnen jullie aangeven in welke weken het dagkamp voor jullie mogelijk zou zijn. Aan de hand van de aanmeldingen delen we dan de weken in.


Ben je nog iets te onervaren of te jong voor de trainingsweek-met-slapen maar heb je er wel heel veel zin in om een week lang heerlijk aan de gang te gaan met onze lieve pony’s en paarden? Schrijf je dan in voor één van de ponydagkamp weken.


Een week iedere dag rijden, knuffelen, poetsen, wassen en spelletjes doen met de pony's,

is ideaal voor de beginnende en half gevorderde ruiters. Na zo'n week zult u zien hoe veel makkelijker uw kind is geworden in de omgang met paarden en pony's, hetgeen weer een positief effect heeft op de verdere ontwikkeling met de rijlessen.


Wat gaan we zoal doen tijdens de week?

De week loopt van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

De week is inclusief paardrijden, drinken, snoepje, ijsje en lunch!

De kosten voor dit jaar zijn € 220,-- waarvan bij inschrijving een aanbetaling dient te worden gedaan van € 100,--.  Bij annulering uwerzijds vindt er geen terugbetaling plaats.

Het restant ad € 120,-- dient voor 1 juni 2014 te zijn voldaan per kas of op

rekening  NL37RABO0357161246 t.n.v. Ruitersport Centrum Zutphen, onder vermelding van uw naam.


Tijdens de week rijden de kinderen dagelijks, afhankelijk van het niveau van de groep. Eventueel oefenen we ook een keer springen. Wat er ook allemaal bij hoort is: poetsen, pony's wassen, losgooien, spelletjes met en zonder pony, grondwerk met paarden, punk pony's maken, leren invlechten en met mooi weer ook nog een middag zwemmen, zonder pony's!


Doordat er een opbouw is gedurende de week, is het in de zomervakantie alleen per hele week mogelijk. In de overige vakanties doen we weer losse dagen pony dagkamp!


Door ons wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard ten opzichte van enig ongeval tijdens het verblijf hier. Gebruikt uw zoon/dochter speciale medicijnen of heeft hij/zij last van heimwee of zijn er andere dingen die we moeten weten? Geef het door svp! Bij het omgaan met pony’s/paarden is het dragen van slippers, crocs of open schoenen ten strengste verboden, voor uw eigen veiligheid!


Wil je meedoen: vul dan onderstaand formulier in, of vul het formulier in wat bij de inschrijfbalie te verkrijgen is.

Wees snel, want op=op!

Inschrijven Pony kamp weken 2014

Ouder/verzorger (naam)

Deelnemer (voor, achternaam)

Leeftijd deelnemer

Lesdag/uur

21 juli - 25 juli

28 juli - 1 augustus

4 augustus - 8 augustus

11 augustus - 15 augustus

18 augustus - 22 augustus

25 augustus - 29 augustus

Ik ga akkoord met de voorwaarden

zoals bovenstaand omschreven

(Hierna beide controle getallen ingeven)

Speciale zaken die wij moeten weten over uw kind?

(Medicijnen, heimwee, dieet etc.

Graag één of meer  weken selecteren waarop uw kind beschikbaar is.

Wij laten zo snel mogelijk weten op welke week hij/zij ingedeeld is.